AvatarPladespilleren.dk


Plinten - selve den kasse eller base pladespilleren er monteret i.

Opdateret - Januar 2023

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zikra plint med vaerkkNyhed januar 2023

Jeg har selv bygget en del baser eller plint til mine pladespillere. Men de har alle været i træ. Nogle af dem med æmpnig i form af blyhagl.

Her i det nye år, har Zikra Audio lanveret en meget voldsom løsning. Technics SP10R været har længe været min drøm. Grundet prisen er den uopnåelig. Monteret i den nye danske plint er prisen ikke blevet mindre uopnåligt, men nej hvor er det flot.

Som det ses på de følgende billeder er der tale om en konsekvent løsning. 11 lag 5 mm aluminium limet sammen med vibrationsdæmpende tokompponent lim og derefter en ydre skal af 2 mm blankpoleret rustfrit stål.

Zikra plint med logo
Zikra basen kan leveres sammen med Technics SP10R værket eller løst. I den samledes løsning medfølger der en soli 1,8 kg pladevægt samt selflgelig en passe armbase til iige den arm du ønsker at bruge. Arm og pickup må du selv sørge for. På billedet ovenfor er det Ikeda arm og pickup, der er monteret.

Priser_

Zikra plint med SP10R værk, armbase og pladestrammer - kr. 110.000,-
Zikra plint uden værk og pladestrammer, men med armbase - kr. 20.000,-
Zikra pladestrammer - kr. 2,995,-

Forhandlere:

Topsound -
Forside - Topsound hifi
Sallingboe Audio - sallingboeaudio.comZikra plintZikra pladestra,,er

Zikra plint polering

TILBAGE TIL FORSIDEN